Бизнес партньори

    Digital/COMPAQ/HP – Директен доставчик на оборудване и бизнес решения- Risc-based UNIX сървъриIntel NT работни станциинисък и среден клас сървъриPCпреносими компютрисофтуер.

     Fujitsu Siemens – Директен доставчик на оборудване и бизнес решения- Solaris сървъриIntel NT работни станциинисък и среден клас сървъриPCпреносими компютрисофтуер.

      ITRONIXa General Dynamics Company – Директен доставчик и сервиз за безжични, специализирани теренни компютърни системи, PDA, преносими и таблет компютри и безжична интеграция на съществуващи решения.

  Advanced ProgramsInc- Директен доставчик  на  TEMPEST оборудване (пректирано и модифицирано за да отговаря на строгите NATO (AMSG) стандарти за минимизиране на електромагнитните емисии, като осигурява защита от неоторизиран достъп до класифицирана информация в електронен вид)

   INFORM - UPS

  TERADATA – Оторизиран доставчик и сервизен партньор на системи за съхранение на корпоративна информация и системи за бизнес анализ в най-големият мобилен оператор в България – Мобилтел.

   HDS – Hitachi Data Systems

  Selex Communications (Alenia Marconi) – Директен доставчик и сервиз на над 100 Compaq Alpha машини за цивилнитенавигарионни системите на ДП “Ръководство на въздушното движение”.

  ADVANTECH – индустриална автоматизация и промишлени продукти